Esther is een vrouw van veertig precies. Ze woont alleen met haar zoon Dennis, een flinke puber met een goed jongenslijf.

Esther had een wild leven gehad in haar middelbare schooltijd en de tijd dat ze op de PABO zat. De jongens vonden haar onweerstaanbaar en maakten vaak avances naar haar en zij… ach… al die jongens en soms ook wel mannen die seks met wilden. Ja, Esther was een wilde meid in haar late tienerjaren en de vroege twenties.

Zelfs haar jongere broer was met haar naar bed geweest en daar had ze nog de meest lekkere herinneringen aan. Ze dacht er mijmerend aan terug aan al die keren dat ze wilde seks had, soms wel meet meer jongens en mannen en ook met meiden, want ze schuwde de vrouwenseks niet. Ze was toen een echte nymfomane, sommige noemden haar de slet van de school, maar daar had ze lak aan.

Ze zuchtte nog eens diep en keek naar haar zoon die aan tafel zijn huiswerk zat te maken. Tja, het was een keer fout gegaan en Dennis was daar het resultaat van. 22 jaar was ze toen hij ter wereld kwam en ze had niet gezocht naar wie de vader kon zijn. Het kon haar eerlijk gezegd ook niet veel schelen.

Ze keek langdurig naar de jongen… de liefde van haar leven, zoals ze het altijd noemde. Nee getrouwd was ze nooit. Al die jaren had ze voor Dennis gezorgd en alleen gestaan voor zijn opvoeding. Daarbij werd ze wel vaak geholpen door haar ouders, met name door haar moeder. Dennis had wel eens gevraagd wie zijn vader was en Esther was daar altijd vaag over gebleven ook al had ze wel een vermoeden…

Ze zuchtte nog eens diep “Dennis ik ga onder de douche, zorg jij er ook voor dat je dadelijk naar bed gaat, anders wordt het te laat voor je want we moeten morgen weer op tijd op…”

“Ja mam, ik ben bijna klaar dan kom ik ook naar boven…”

Ze keek nog een keer naar hem… hij was zo knap… met dat mooie jongenslijf… Haastig ging ze naar boven… ze was geil… ze had ook al een tijdje geen seks meer met een man gehad. Ze realiseerde zich dat haar nymfomanie nog steeds in haar zat, ook al had ze dat al die jaren weten te onderdrukken.

Snel kleedde ze zich uit en stapte onder de douche en liet het water, in een poging om haar geilheid weg te spoelen over haar heen stromen.

Maar al sneller dan Esther gedacht had was Dennis al naar boven gekomen. Normaal is haar zoon niet de snelste als zijn moeder hem vraagt naar boven te gaan. Hij liep langs de badkamer waar de deur op een kier stond. En toen hij de open deur passeerde kon hij het niet laten om naar binnen te gluren. Het water kletterde en er hing een stoom wolk in de badkamer en hij zag zo alleen maar het silhouet van zijn moeder. Heel stil sloop hij de badkamer een stukje in om een beter beeld te krijgen van haar lichaam. ‘Wauw wat een vrouw’ dacht Dennis terwijl hij zijn moeder haar borsten zag inzepen.

Esther had hem toen nog niet in de gaten en wist niet dat haar zoon Dennis haar de laatste tijd stiekem graag naakt bespiedde. Terwijl zijn moeder met zachte kreuntjes haar geile gedachte van haar stond af te spoelen stond Dennis met een stijve steeds geiler te worden van haar. Zo ging dat al een tijdje…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *