Ik zag haar weer in de tuin. Ze was de planten aan het verzorgen. Liefdevol streelden haar handen de bladeren van een blauwe hortensia. God, was is ze mooi! In haar zomerjurkje, haar golvend blonde haar… een droom van een vrouw. Gewoon zo al werd ik opgewonden van haar. Ik kon zien dat ze geen bh aan had. In de wat frisse zomerwind konden haar tepels hard worden onder de dunne stof. En op enig moment bukte ze zich om wat bladeren op te rapen. Haar volle glorie werd zichtbaar. Mooie ronde billen en geen slipje aan. Ze spreidde haar benen en toonde haar lippen. Zweet parelde van m’n voorhoofd en in m’n broek stond een harde paal.
Blijkbaar was de wind fijn aan haar onderkant want ze zuchtte. Ze begon de binnenkant van haar dijen te strelen en kreunde zacht. Haar hand ging steeds verder omhoog en begon haar poes te strelen. Met haar lange, slanke vingers gleed ze door haar vagina. Het vocht glinsterde in de zon. Toen schoof ze langzaam twee vingers naar binnen. Ze dacht dat ze alleen was.

Ik had inmiddels m’n kloppende paal uit m’n broek gehaald en bewoog m’n handen op en neer. In hetzelfde ritme als haar vinger in haar op en neer ging. Nu begon ze haar rozetje te strelen en haar vaginale vocht tussen haar bilspleet te wrijven. Geiler kon niet. Na enige tijd duwde ze haar vinger in haar kontgaatje. Rustig duwde ze haar vinger zo ver ze kon naar binnen en weer terug. Een tweede vinger kwam erbij en na wat wrijven en duwen gleden er nu twee vingers haar kont in. Ik hield het niet langer en voorzichtig wandelde ik haar tuin in. Mijn penis was nu strak als een stalen paal. Rond, glad en klaar voor actie. Zonder geluid te maken kwam ik achter haar.
Ineens keek ze op en haar vingers gleden uit haar. “Oh, jij….” Riep ze nog. Te laat. Ik pakte haar billen beet en duwde mijn pik in t rozetje. Ze kreunde… “Ohhh, groot..” Meteen duwde ik door, gleed naar binnen. Ze trilde onder m’n handen en kon een kreetje niet binnenhouden. “Toe maar… neuk me”.

Langzaam begon ik op en neer te gaan. Zo diep als ik kon en net m’n eikel er niet uit. Het duurde niet lang voordat ze klaarkwam en vocht langs haar benen droop. Ik pakte nu haar borsten vast die uit haar jurk hingen. Ik kneep in haar tepels. Meteen spoot er weer een golf uit haar kut. “Sneller…” kreunde ze en ik begon het tempo op te voeren. Als een heipaal neukte ik haar kontje. Ze begon nu haar kut te vingeren. Ze hijgde en kreunde. Vocht bleef in de rondte gaan en m’n ballen en pik werden steeds natter. Ze sidderde en trilde over haar hele lichaam. Zweet droop van ons af. Ik voerde het tempo op. M’n eikel ging zo exploderen. Toen ik het voelde naderen stootte ik nog even op en neer. Ik duwde m’n pik nu helemaal haar kontje in en bleef zo staan. De razende storm kwam op gang en ze wist wat komen ging. “Kom maar, kom maar” hijgde ze. In een brute explosie spoot het zaad bij haar naar binnen en haar hoofd schokte op en neer. Een straal vocht spoot uit haar kutje.

Ik gleed uit haar. Haar rozet bleef even openstaan en begon langzaam te sluiten. Ik hield haar borsten nog stevig vast. Anders zou ze vallen. Ze hijgde en zweet druppelde aan alle kant van haar af. Haar jurk was drijfnat van het zweet. De eerste druppels van m’n zaad kwamen nu uit haar kontgaatje, ze duwde een beetje en een dikke straal sperma gleed uit haar, over haar kutje en op de grond.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *