Ik, Peter, 39 en vader van Manon die vorige maand 18 is geworden, heb een verwarrend (maar erg bevredigend) weekend achter de rug. Het begon allemaal rustig, Marga mijn vrouw zou een weekend naar haar moeder gaan aangezien die redelijk ver weg woont, ik zou dat weekend met Manon naar de diverse sport activiteiten gaan die meiden van die leeftijd bezig houd (de meeste in ieder geval volgens mij).

Zaterdag tijdens de paardrijles ging het mis, ze werd van haar paard gegooid en kwam wat ongelukkig terecht. Gelukkig niets ernstigs maar wel een verstuikte enkel dus naar huis en rustig aan. De rest van het weekend afspraken afgezegd en met de dame op de bank. Weer eens tijd om bij te praten, ook niet verkeerd, komt er meestal te weinig van met alle drukte van iedereen.

Na verloop van tijd komt het gesprek op sex uit, ze verteld dat ze “het” nog niet heeft gedaan maar dat ze wel wat heeft gevoeld en bevoeld is door jongens bij haar op school, 2 om precies te zijn. Ik zie haar een beetje kleuren als ze dat zegt. Ik stel haar gerust en maak duidelijk dat het niets is om zich voor te schamen, zo hebben we het allemaal geleerd en zolang ze het maar veilig doet en het zelf wil dat ze zich niet tegen moet laten houden.

Ze vraagt honderduit over hoe dit, hoe dat en ergens in het gesprek vraagt ze hoe het voelt voor een vrouw om geneukt te worden. Ik schiet in de lag en zeg ”Dat weet ik niet dame, dat zou je aan je moeder moeten vragen. Ik kan je alleen zeggen dat het voor een man heerlijk is om je pik in een nat en warm poesje te steken.” Ze schiet in de lach en zegt “Denk je dat mama het erg vind om daar met me over te praten, ze lijkt het onderwerp een beetje te vermijden als ik er over begin” waarop ik aangeef dat ze er gewoon rechtstreeks vragen over moet stellen en niet via omwegen, dan kan ze niets anders dan antwoord geven op de vragen.

Het is etenstijd geworden en ik ga “koken”. Niet veel later zitten we aan de zelf gebakken pizza, zo vanuit de diepvries de oven in. We kletsen weer rustig verder en laten het onderwerp sex even voor wat het is, zij begint er niet meer over en ik laat het zo. Als ze nog wat kwijt wil komt ze er vanzelf mee. Na het eten een bakkie koffie op de bank achter de tv tot de avond film begint. Die valt wat tegen vinden we allebei dus al snel zit ze met haar ogen dicht tegen me aan geleund en valt ze in slaap. Als ze weg dreigt te glijden hou ik haar tegen waarbij ik per ongeluk haar borst vast heb. Ik leg haar wat beter neer en laat haar borst weer los, die zijn volgens mij aardig aan het groeien geslagen de afgelopen maanden denk ik bij mezelf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *